Mystique is al ruim twintig jaar een begrip voor secondhand designer- en merkkleding. We zijn gevestigd aan de rand van het centrum van Heemstede. Sinds 2017 verkopen we ook een greep uit ons assortiment online. Wil je een item uit de webwinkel liever eerst komen passen? Neem contact met ons op, dan reserveren we het voor je.

Merken die we verkopen zijn onder andere: Pauw, Gucci, Escada, Prada, Armani, Burberry en Josephine. Tegen scherpe prijzen kun je bij ons zowel casual- als avondkleding, schoenen, tassen en accessoires kopen.

Bijna dagelijks wordt de winkel aangevuld met nieuwe items. De kleding is altijd nog in perfecte conditie. De kleding die we verkopen wordt ingebracht door klanten, maar daarnaast verkopen we ook nieuwe kleding en accessoires. Wanneer kleding niet verkocht wordt gaat deze terug naar de eigenaar. Er wordt nooit iets weggegooid, overgebleven kleding gaat naar diverse goede doelen.

Kledinginbreng is mogelijk van dinsdag tot en met donderdag van 11.00 tot 15.00 uur, met of zonder afspraak. Ben je op deze dagen niet in de gelegenheid om langs te komen? Neem dan contact met ons op om te kijken voor een afspraak buiten de reguliere inbrengdagen.